Dag 2

Det var verkligen inte Zeldas dag idag, hon var lite kinkig och ville knappt visa upp sig. Själv blev jag sur på hanteringen och att domaren inte bjöd på NÅGOT! Alla utställare betalar för att få en bedömning av sin katt och när domaren inte säger ett ord och bedömningssedeln är oläslig känns det som pengar i sjön. Synd att jag fick denne på båda mina katter varsin dag… Nu vet jag i alla fall vem jag ska undvika framöver, tyvärr.

Det får allt ta och bli mer övning för Zeldas nerver i framtiden så att hon kan visa upp sig från sin rätta sida och charma alla som ser henne lite oftare. Det blir prov direkt då systersönerna är på besök hela veckan ;)

Saffran å andra sidan gjorde ett fint intryck på sin domare som tyckte att han var en riktigt stilig grabb. Fin färg, fin form osv osv. Hård konkurrens vid nomineringen gjorde dock att han inte gick vidare tyvärr. Men han var så duktig så jag är en stolt matte ändå! Som belöning fick de varsin hängmatta som uppskattades då Zelda rullade ihop sig till en kringla och sov i den resten av dagen, medans Saffran låg och spanade från sin på allt spännande som hände.

Allt som allt var det en rolig utställning, träffade Saffrans föräldrars uppfödare och Zeldas pappas uppfödare. Många fina abys och somalis fanns på plats båda dagarna för ovanlighetens skull!


Tröttisen


Nyfiken Saffran

Det här inlägget postades i Saffran & Zelda, Utställningar. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.