Nya inköp från Oslo

Förra helgen begav jag mig på tur till Norge för att hälsa på min bror och hans sambo i sin nya lya. Till min stora glädje (eller förtvivlan..) bor han granne med den mysiga hund – & kattaffären Pet Shop Girls. Blev några intressanta inköp som jag nu i veckan hunnit testa en del och både jag och katterna är än så länge nöjda! Blev även en clicker som jag inte hunnit testa, får se om jag kan lära mina tokstollar något skoj


En ny snygg toa! Får toppbetyg från katterna som använt den flitigt senaste dagarna


Saffran visar upp nya transportburen som han har parkerat i emellanåt. Finns ett par söta finesser på den som gör att den även kan passa som hus i utställningsburen

Mitt under fotograferingen dök grannen upp så det blir en bonusbild på honom och Zelda

Det här inlägget postades i Prylar, Saffran & Zelda. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nya inköp från Oslo

  1. pip och murre skriver:

    hej på er i svansarna!
    snygga grejer ni har fått!
    matte gillar särskilt transportbusren,skitsnygg…

  2. Esme skriver:

    Tackar! Transportburen är numera ockuperad för det mesta av antingen lillkatten eller tjockiskatten och båda ratar näst intill alla mina andra lådor. Så jag är riktigt nöjd ;)