2012 suger…

Hittills har vi inte haft någon bra start på året. Saffran insjuknade på nyårsafton då vi var uppe i Nynäshamn och det blev till att åka akut till Bagarmossens djursjukhus :(

Väl där var han lite piggare men hade fortfarande hög feber, fick ligga över natt med dropp och dagen därpå skickades han hem utan någon direkt diagnos… Var även på återbesök dagen efter för ultraljud men allt såg bra ut.

Väl tillbaks i Jönköping insjuknade han återigen och denna gång såg det väldigt mörkt ut. Han var alldeles utslagen och andades väldigt ansträngt. Röntgen visade att han hade vätska i lungorna som efter att de börjat dränera visade sig vara var. Usch och fy vilken jobbig tid för matte och husse :( Inga direkta svar på vad som kunde ha hänt och inga lugnande samtal direkt utan det var på håret ett par dagar helt enkelt.
Efter några dagar började han bli lite piggare, klagade vid undersökningar, försökte rymma (:D) osv och det blev sakta bättre. Efter nästan en vecka på sjukhuset fick han komma hem igen :)

Nu är han väldigt pigg och glad igen och vi hoppas på att det inte ska komma tillbaks. Det vi fått veta än så länge är att det är en bakterie men de är fortfarande inte hundra på vilken. Däremot äter han en del antibiotika och ska på återbesök då och då. Har blivit så otroligt tacksam för varje dag jag får vara med mina älsklingar <3

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.