Mammas dotter

Det är så roligt att se vissa beteenden hos Belle som är exakt likadana som Zeldas. Idag hörde jag en massa prassel ifrån garderoben och rätt som det är kom Belle utspringande med en nyfunnen leksak! Det intressanta är att det är en fjäder som jag trodde försvann i flytten och som råkar vara Zeldas gamla favorit. Kommer ihåg många nätter när hon har dragit runt på den där sablans fjädern och så fort man gått upp för att gömma den har den varit spårlöst försvunnen…

I alla fall, Zelda hörde det bekanta ljudet och snodde åt sig fjädern. Sedan dess har hon lekt med den hela dagen… Huuur kan den vara så rolig???

20110927-193333.jpg

En annan rolig/sentimental sak jag sett här hemma är spår från sötisen A’Tuin. Fick gömma toapappret för honom ibland då han blev alldeles tokig av det XD

20110927-193635.jpg

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.