Sockersötisarna

Imorgon fyller de små söta 10 veckor och det ska firas med smaskigt grishjärta! Om jag orkar gå till affären blir det kanske lite annat gottis också som har tagit slut i lagret, lever är ju alltid gott tex (enligt katterna).
För tillfället känns det inte som att något fungerar som det ska här hemma i elektronikväg. Min IPhone stendog häromdagen, den har däremot vaknat till liv igen *pust*. Min ordinarie dator har skickats tillbaks till reparation då den bröt ihop när jag fått tillbaks den igen. Har däremot fått låna en lånedator av Webhallen under tiden som inte är fullt värdelös, däremot inte så roligt att den låser sig då och då.. MEN! Nu till kattrelaterat, jag hittade en minneskortsläsare på lånedatorn så nu blir det finbilder! Annagramma var lite för sprallig för att fånga ordentligt och A’Tuin oerhört nyvaken, men några bilder blev det ändå!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.