Lite framtidsplaner

Helgen blev väldigt intensiv men lite lagom smärtfritt. Tur att jag hade förberett så pass mycket till sekretariatet i förhand. Hann inte med att umgås speciellt mycket med folk men såg Zeldas mamma Jane + uppfödaren Jessica en sväng. Jane fick en finfin bedömning av Jaana Jyrkinen och därmed ett CACS på vägen till Supreme Champion.

Hemma fick jag löpande info om att det var lugnt och väl framme igårkväll hade jag 5 tokar som mötte mig.

Vaccineringar, chipmärkning och besiktning har bokats så att allt ska klaffa med Elfsborgskattens utställning i Alingsås 19 juni. Hoppas det finns platser kvar, vore underbart att få en bedömning på dem innan flyttdags. Kattungarnas flyttpaket håller på att bli klart, väntar bara på mina specialsydda puffar från www.brimco.blogspot.com/! Usch.. vad tiden går fort.. Förstår knappt att de snart flyttar :S

Just nu är det vilopaus i allt lekandet. Det som allt som oftast låter som en mindre elefanthjord laddar för nästa rusning.

Adora Belle

20110509-114047.jpg

A’Tuin

20110509-114113.jpg

Annagramma

20110509-114134.jpg

Barnvakten Saffran

20110509-114201.jpg

Det här inlägget postades i Kattungar, Utställningar. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.