Kattungegos <3

Äntligen har kattungarna börjat bli lite gosiga emellanåt! Idag hoppade Annagramma upp i mitt knä och började spinna som en liten skördetröska när jag kliade henne. På nätterna brukar de krypa tätt intill varandra och ligga i sängen med mamma, matte och Saffran <3

Det börjar märkas mer och mer vilka personligheter de olika ungarna har och för tillfället är det A’Tuin som är den stora hopparen. Allt ska han försöka hoppa upp på, även väggar och annat omöjligt… Han verkar även ha dille på svansar, allas ska han leka med och mammas fluffiga sådan är bäst! Annagramma är en väldigt gosig och trevlig tjej. Hon kommer gärna och tittar vad jag gör för att sedan få ett aby-ryck och slänga sig in i en pågående brottningsmatch med syskonen. Adora Belle är nog lugnast av de tre just nu. Vippor går hon igång enormt på däremot och blir sjövild! Sitter gärna vid vattenfontänen och petar på strålen.

Min goskatt Saffran har gått från att vara högsta hönset till den som får vänta på mat och godis nuförtiden. Tycker lite synd om honom när han ska hoppa upp högst upp i klösträdet och lägga sig på sin vanliga hylla och kattungarna har ockuperat den. Eller när han sliter för att få ut godis ur aktiveringsbrädan bara för att ha en A’Tuin som slänger sig fram och snor godisen när han äntligen lyckats få ut den. Han ser lite smått uppgiven ut min lilla plutt ;)

Tyvärr har jag lite problem med elektronik så blir inga bilder idag.. Blir galen på saker jag inte kan laga själv.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.