Nattliga äventyr

Jag sover väldigt dåligt så ibland kan det vara skönt med lite natt-action att hålla tankarna på annat håll en stund. Zelda har försökt att flytta ungarna (eller i alla fall mammagrisen Annagramma) och det har resulterat i att jag har satt upp galler under natten så att hagen i stort sett är klar. Har varit tyst lagom länge för att anta att det har avbrutit flyttplanerna!

De tre små växer så det knakar. Alla är över ett hekto och har öppnat sina löjligt söta ögon. A’Tuin och Adora Belle ligger ofta och gosar in sig i varandra medans Annagramma hellre myser hos mamma om hon är i lådan :)

Filmade lite tröttisar igår. Längst upp till vänster ligger Adora Belle, till höger A’Tuin och längst ner Annagramma

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.