Sorg – 4 blev 3

Igår kväll såg alla ungar ut som vanligt och låg och brottades om favoritspenarna. Några timmar senare var lilltjejen alldeles slapp och jag försökte febrilt ge henne extra värme och stödmatning. Efter att jag lyckats få i henne lite mat i hopp om att hon skulle må lite bättre somnade hon bredvid sin mamma för att inte vakna igen. Zelda visade tydligt att något var fel med ungen så det känns ändå som att det var tur i oturen att det hände så hastigt. Cirka en timma senare var hennes livsgnista som bortblåst. Trots att hon bara var ett par dagar känns det oerhört tungt men det är bara att bita ihop och fortsätta ta hand om de andra småttingarna.

Just nu går de under kodnamnen Fröken lila, Fröken ljusblå och Herr blå då jag brottas med olika förslag på namn till dem. De äter, sover och krälar runt på sin mamma. Lila är störst och först över ett hekto medans de andra två ligger runt 80g.

/Trött och ledsen matte

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.