Summering av 2011 ;)

En tand mindre, en ålande Zelda och nytt boende! Bara bra saker har hänt i år skulle man kunna säga. Matte och pälsbollarna har flyttat in till centrala Jönköping (ääääntligen) där vi allihopa verkar trivas finfint. Så har du vägarna förbi och vill ha lite kattgos så är det bara att hojta till :)

Saffran blev nedsövd och opererad i förra veckan. Tydligen så höll det på att börja bli inflammerat i hans avbrutna tand så de fick ta ut den. För att få ner tuben i halsen hade de bedövat svalget vilket resulterade i att jag fick med mig något som lät som en mini-Darth Vader hem. En stackars flicka i väntrummet stod förskräckt med tårar i ögonen och stirrade på min bur. Ja det lät ju som att han var lite halvdöende kan man väl säga, speciellt när han försökte sig på ett jam ;)
Här hemma är det numera antibiotika och smärtstillande som gäller ett par dagar till och även ett återbesök för sköljning av såret. Vad jag kan se så har det gått bra, andedräkten är väl inte den mysigaste för tillfället på honom men han är sitt vanliga supergosiga jag i alla fall!

Zelda å andra sidan är inte hemma :D I söndagskväll började hon på allvar löpa igen så det fick bära av till snyggingen Gilbert igårkväll. Lite fräs och morr blev så småningom till nyfikenhet och efter att de smugit runt efter varandra ett bra tag såg jag åtminstone lite kroppskontakt innan jag for hem. Zelda kurrade så mysigt åt honom och rullade runt medans ”Berra” sjöng serenader för henne. Jag är nästan lite nervös, det är så spännande! Hoppas, hoppas på mars-ungar!!

KattSkap
Som tur var innehöll det nya köket ett kattskåp..

SaffKartong
Saffrans alldeles egna riddarborg

SaffIKEA
IKEAs avfallskvarn ”Saffran”

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.