Kattens dag 2010

DackeKatten annordnade diverse händelser runtom i vårt upptagningsområde nu i helgen och jag fick ta hand om firandet av kattens dag på Djurmagazinet i Nässjö. Fem utställare och totalt  nio katter fanns på plats för att visa upp sig; abessinier, somali, bengal, ragdoll och helig birma. En alldeles perfekt julskyltningssöndag med mycket snö och inte för kallt gjorde att det kom en hel del folk som gärna kom in och värmde sig med en kopp glögg, lite kattmys och alla kattens dag-erbjudanden. Det ska komma upp en del bilder på deras facebook-sida om det är någon som vill kika (edit: här är de)

Men nu har vi kommit hem och vi är helt utslagna alla tre så nu blir det till att krascha i sängen!

Tack så jättemycket till personalen på Djurmagazinet, jag och mina skitungar kommer gärna tillbaks nästa år! :D

Det här inlägget postades i Saffran & Zelda, Utställningar. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.